Pages


Castle season 5 premier♥

dimanche 9 septembre 2012

Hamptons 2.

Hali! 

Remélem örültök, hogy ma is hozok egy Hamptonston részt. Lehet, hogy ma még érkezik más fanfic [True Life, Titkok] rész. 

Igen, végül úgy döntöttem 3 írásom fog egy huzamban menni! :D Jó olvasást!

Hamptons 2. fejezet
 Kimondatlan "szó"

'Victoria Gates akár ki is rúghatja ezért Castlet, és ezt Kate nem élné túl egykönnyen!'
- Asszonyom... - Beckett hangja remegett a ráváró fejmosás gondolatára. 
- Úgy teszek mintha semmit sem láttam volna! - mormogta végül Gates. - Amint visszatérnek az egyhetes nyaralásból, beszélgetnünk kell Beckett nyomozó. - nézett a megszeppent nőre, aki egyre vörösebb lett zavarában. - Ja, és ez ne forduljon elő még egyszer, a 12-es őrsön!
Castle lehajolt az eldobott holmikért, még szerelme cuccait is felvette, majd Kate kezébe nyomta. Egymásra néztek, a kék és barna szempár találkozott. Mindketten érthetetlen zavart tekintettel nézték a másikat. Végül Rick vállat vont és elindult, szorosan mellette haladt vele Kate is.
A helyzet egyszerre volt furcsa és zavarba ejtő, mindketten másra számítottak. Beckett megvolt róla győződve, hogy vaslady kirúgja a szeretett férfit. Ugyanis igen kemény szabályokban tiltják a munka kapcsolatot. Ezt pedig mindketten megértették.
- Haragszol rám? - kérdezte már az autóban ülve Rick, ártatlan kutya szemekkel nézve a nyomozónőt.
Kate nemlegesen megrázta a fejét.
- Egyszerűen nem értem... - bökte ki Kate.
- Vaslady eléggé kiszámíthatatlan... egy percig megvoltam róla győződve, hogy elküld! - kuncogta az író. Kate nem találta ezt humorosnak, el se tudta képzelni az életét Castle idióta megfejtései nélkül, amik minden nyomozásban segítettek neki.
- Akkor nálad? - terelte el a szót Kate. A kérdésre Castle szeme felragyogott és heves bólogatásba kezdett. Ilyenkor jobban hasonlított egy kis gyerekre, mint egy érett férfira. De Kate ezt a tulajdonságát is imádta, minden mással együtt.
- Kate... - Castle hangja komoly lett, és mikor a nő ránézett a férfi teljesen komolysággal nézte őt.
- Igen? - kérdezte, amikor befordult abba az utcába, ahol Rick lakott.
- Mindegy, nem fontos! - hajtotta le a fejét az író, kissé szorongva.
Kate az ajkába harapott, valahol belül tudta mit akar mondani az író. Ismerte már annyira... A szeretlek szó náluk utoljára akkor hagyta el a férfi száját, amikor veszekedtek, azóta se ő, se a férfi nem mondta. Bár volt pár pillanat amikor vagy Kate, vagy Rick megpróbálta kinyögni.
- Oké - hagyta rá ismét a nő.
Az író hosszasan nézte Katet. Vajon miért nem megy neki? Már kétszer is kimondta. Persze azokban a helyzetekben még nem volt együtt a nővel. És teljesen más volt...
"Szeretlek, Kate!" - gondolta, majd felsóhajtott. Talán majd máskor...
A nyomozó nő leparkolt a megszokott helyén, Castle háza előtt majd a férfihez fordult.
- Nem hiszem, hogy sokáig maradok, még pár dolgot be kell pakolnom!
- Egy kis vacsi még belefér, nem? - A nő bólintott. - Ja, és a desszert! - Kacsintott a Katere. Aki erre szelíden elmosolyodott és az ajkába harapott.
- Most, hogy mondod, nem nagyon vagyok éhes... valami másra vágyom! - mosolygott az íróra, aki erre huncutul elvigyorodott és felhúzta a szemöldökét.
 Kate felé hajolt és hosszan megcsókolta, kezei a nő arán pihentek, miközben lágyan simogatta a puha bőrt.
Épphogy elhajolt a nőtől, ezzel megszakítva a csókot. Kate forró lehelete égette az arcát...
- Tudok mással is szolgálni! - suttogta Rick érzékien, majd, hogy szavait megerősítse végig nyalt a nő alsó ajkát, aki erre felsóhajtott és magához vonta az írót egy újabb csókra.
Egy heves csókcsata után, Castle hálószobában folytatták egymás kényeztetését

.~ FOLYT.KÖVI.~

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire