Pages


Castle season 5 premier♥

lundi 10 septembre 2012

Titkok 1.

Hali!

 Új story, új rész! :) 

Holnap jön Hamptonshoz is új fejezet! :D 

Titkok 1. fejezet
Hívás

Kate nevetve simult a szeretett férfi karjaiba, miközben egyre csak azon járt az esze, hogy bár örökké tarthatnának az ilyen édes pillanatok. Castle lágyan vonta szerelmét a forró karok birtokló ölelésébe, s homlokon csókolta Katet. 
A nő úgy fordult Rick felé, hogy boldogságtól csillogó szemeik találkozhassanak. Egy hosszú pillanatig mélyen néztek egymás szemeibe, majd az író határozott mozdulattal hajolt Katehez és finoman szájon csókolta. Már éppen belemerültek volt az érzéki nyelvpárbajukba, amikor Castle telefonja rezegni kezdett.
Kate már készült volna, hogy elhajoljon, amikor Rick határozottan, mégis lágyan visszavonta magához, közben határozott mozdulattal elhajította a rezgő mobiltelefont.
Néhány édes perccel később már a házi telefon is megszólalt, Castle pedig dühösen vette tudomásul, hogy ki kell bontakoznia szerelme öleléséből.
Kate elmosolyodott és fejcsóválva figyelte, ahogy az író gyermeteg méreggel felpattan a kanapéról, megállítja a filmet - nem mintha annyira foglalkoztak volna vele eddig -, és elcsörtet a házi telefonhoz.
- Castle lakás - kapja fel a telefon nem kis méreggel a hangjában szól bele. De amint Castle meghallja a zaklatott sírást a vonal végén, minden dühe elpárolog.
- Segítened kell, Rick! - Második ex-feleségének hangja kiégette a benne lévő boldogságot, egy pillanat alatt. Sosem hallotta ilyen hangon beszélni Ginát, soha!
- Hova menjek? - Szegezte a kérdést a nőnek.
- A Parkban!
- Fél órán belül ott vagyok! - Ezzel letette. Caslte fordult egyet a tengelye körül, Kate már mögötte állt kíváncsi szemekkel fürkészve a férfit. - Egyenlőre nem tudok magyarázkodni, el kell mennem!
- Hát oké - Kate kissé elszomorodott, csalódottsága tisztán látszott. Aztán rendezte arc vonásait a férfi előtt. - Akkor haza megyek, majd holnap a kapitányságon találkozunk!
- Jó és ne haragudj! - csókolta meg szerelmét. - Megyek, a pótkulcs tudod hol van, nem? - A nyomozónő bólintott. Amint az író elhagyta a lakást a nő vissza ült a kanapéra, kezeit az arcába temette, kicsit mérges volt... Ez a telefon hívás elrontotta az egész estét...

***
A férfi hamar odaért a park bejáratához, Gina már várt rá. "Vajon amikor telefonált már akkor is itt volt?" - gondolta a kérdést Castle.
A nő szemei megdagadtak a sok sírástól, a haja kissé csapzott volt, a ruhái pedig lógtak róla. "Vajon mi történt?" Amint a nőhöz ért, magához ölelte, szorosan fonta köré a karjait.
- Ki bántott? - sziszegte a kérdést Castle. Gina teste meg-meg rázkódott az elfojtott sírástól, alig bírt beszélni.
- Nem fontos, csak vigyél haza kérlek! - könyörgött a nő.
Rick bólintott és azonnal hívta a taxit. Egész úton ölelte magához a nőt, éreztetni akarta vele, hogy ott van vele, hogy rá bármikor számíthat. Habár nem tudta mi történik körülöttük, azzal tisztában volt, hogy Ginát nagyon megviselték az események.
- Megakarnak ölni! - suttogta a nő.
- Dehogy! Azt nem engedem - feszült meg az író teste, idegesen hol az ablakból bámult ki, hol a nő arcát leste. A karjaiba merült mély álomba.
Végül úgy döntött magához viszi Ginát, nem akart esetleges komplikációkat későbbre.
Elfektette a vendégszobában, levette a cipőjét, kisimított egy kosza hajtincset az arcából, majd Ő is ment lefeküdni.
Mielőtt lehunyta volna a szemét, még Katere gondolt... a szép barna szemeire, szépséges arcára, megy vörös ajkaira, barack illatú bőrére... Aztán mély álomba merült.
Pár perccel később a másik szobában Gina szemei kipattantak és azonnal tudta hol van. Összeszedte a cuccait és visszament a parkba. De előtte írt egy üzenetet az írónak.

~ FOLYT.KÖVI.~

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire