Pages


Castle season 5 premier♥

mardi 11 septembre 2012

Hamptons 3.

 Hali!

Ma előbb hoztam ez a részt, ugyanis ma Castle 3. évad megy a Tv-be, nem mintha ezt ti nem tudnátok! ;) Jó olvasást!

 Hamptons 3. fejezet
Indulás

'Egy heves csókcsata után, Castle hálószobában folytatták egymás kényeztetését.'
A nő remegve adta át magát a szeretett férfinak. Az író mohon becézgette a számára méz édes ajkakat, miközben fokozatosan hajtotta magát, és főleg Katet a gyönyör felé. 
Kate testem megrázkódott, tekintete elhomályosult - így adva Castle tudtára a kielégültséget. Nem sokkal utána az író is követte a mennyei gyönyörbe, most már ketten szárnyaltak egymás karjaiban.
Percekkel később már mindketten mélyen aludtak, erősen kapaszkodtak a másikba. A nyomozónő végül úgy döntött a férfi mellett tölti az éjszakát, majd reggel korán kell és haza megy összepakolni. Az író ezt egy cseppet sem bánta.
Beckett másnak reggel hatra állította az órát, ami a megadott időben fel is ébresztette. Természetesen a mellette fekvő író nem ébredt fel, mélyen aludt.
Homlokon csókolta Castlet, majd óvatosan kimászott mellőle, hogy még véletlenül se ébressze fel őt.
- Hello, Kate! - üdvözölte Martha az épp leérkező - ruhában lévő - Beckettet.
- Jó reggelt, ilyen korán?
- Peterrel töltöm a hétvégén Európában, a repülőgépünk pedig nem vár - mosolygott a Katere. - És te hogyhogy itt, nem ma mentem Hamptonsba?
Kate hevesen bólogatott.
- Este itt ragadtam - pirult el Kate, majd lesütötte a szemeit. Vajon Martha mennyit hallott a tegnapi akciójukból? - De most megyek is, van egy-két bepakolásra váró dolgom.
- Rendben, drágám! Érezzétek jól magatokat! - Ezzel megölelték egymást, Kate pedig elhagyta a Castle házat, ahol jelenleg anya és fia élt. Alexis éppen táborban volt, de sok időt nem tölthet majd itthon, ugyanis épphogy megjön, máris mehet az Egyetemre.
Kate mindössze két órát foglalatoskodott a bepakolással és a ruhák szép elrendezésével. Két táskába pakolt - számára a legfontosabb dolgokkal ellátva a bőröndöket. Másfél órát töltött a készülődéssel, sminkeléssel.
Egy barack színű selyem tapintású kivágott felsőt, és egy egyszerű kék farmert vett fel, biztonság esetére kabátot is készített ki.
A haja göndör maradt, már nem volt ideje kivasalni, pedig tervezte. A sminkje is egyszerű volt, pont illett a kiválasztott ruhájához.
Mire feleszmélt már tíz óra volt. Castle pedig pont tízre mondta. Épphogy erre gondolt megcsörrent a telefonja, a kijelzőn kedvenc írója mosolygott rá.
- Lent várlak! - Castle ennyit mondott, máris lenyomta a telefont. Kate megfogta a húzható bőröndjeit, bezárta a lakását és elindult lefelé.
Az író már várt rá, egy taxi oldalának dőlve nézte a nőt, arcát egy gyermeteg mosoly játszott. Katehez lépett és finoman szájon csókolta köszönésképpen. Mire a nő feleszmélt Castle megfogta a bőröndjeit és a taxiba pakoltatta.
Kate beszállt a taxiba, nem sokkal utána Rick is helyet foglalt mellette. Az író a nő keze után nyúlt és összefűzték ujjaik.
- Készen állsz? - mosolygott Rick a nőre, aki csak bólintott és viszonozta a kedves mosolyt. - A reptérre - fordult az író a sofőr felé.
Egy órán belül kiértek a reptérre, ott átestek a szokásos szondázáson, majd a várakozóban helyet foglaltam. Kate izgatottan nézte a képernyőt, amin a gépek indulása állt.
- Nincs kedved enni valamit felszállás előtt? - kérdezte a mellette ülő író, aki kicsit nehezebben tűrte a várakozást. 
Kate fejcsóválva felkuncogott.
- Ahogy óhajtod! Mit ennél?
- Tulajdonképpen a tegnap esti desszertemre vágyom, a baj csak az, hogy arra még várnom kell pár órát! - sóhajtotta Rick vágyakozóan, kék szemei a nőébe mélyedtek. - Most akár beérném egy szendviccsel is...
- Oké, az most nekem is jól esne! Persze a desszertről se feledkezhetünk meg - kacsintott kedvesére. - Majd Hamptonsban!
- Nem felejtek Beckett nyomozó! - incselkedett Rick egyre közelebb hajolva a nőhöz. Ajkaik egymáshoz értek. 
Csilingelés hallatszott, a nő azonnal elhajolt a férfitől és a képernyőre szegezte tekintetét.
- Új látom a szendviccsel is várnod kell a felszállásig, ugyanis indul a repülőnk!- nevetett boldogan Kate.

~ FOLYT.KÖVI.~

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire